Мадонин концерт у Сингапуру „само за одрасле“

Концерт који ће Мадона одржати 28. фебруара у Сингапуру, у оквиру светске турнеје "Rebel Heart", биће забрањен млађима од 18 година, саопштили су организатори.

Како преноси АФП, поп краљица ће свој наступ, први који је икада имала у овом граду-држави, одржати на националном стадијуму који може да прими 55.000 посетилаца.

„Молим вас да имате на уму да концет има ознаку 'R18' уз упозорење на 'сексуалне референце'. Само старијима од 18 година биће дозвољен улазак на концерт“, поручила је путем Фејсбука компанија "MediaCorp Vizpro".

Концерте и друге видове забаве класификује Управа за развој медија, која је, такође, задужена и за цензуру филмова и телевизијске продукције.

Лист Стрејтс тајмс напомиње да су Мадонина појављивања на сцени током турнеје праћена оскудно одевеним плесачицама маскираним у монахиње које плешу око шипки налик распећима.

Сингапур, за који се дуго лепио епитет „државе дадиље“ због традиционалних начина контроле друштва, последњих је година ублажио цензуру и постао један од најживљих азијских центара забаве.

Локалне власти, међутим, истичу да је становништво и даље већински конзервативно.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи