Тимбаланд објавио нову песму трагично преминуле Алије

Славни музички продуцент Тимбаланд одржао је обећање и 14 година након певачицине смрти, објавио је њену нову песму.

Тимбаланд објавио нову песму трагично преминуле Алије Тимбаланд објавио нову песму трагично преминуле Алије

Песма се зове Shakin и моментално нас је вратила у деведесете године.

„Алија... Ово је за тебе, драга“, написао је Тимбаланд на свом Твитер налогу. Продуцент је још у августу открио да постоји овај музички материјал, а обожаваоци су стрпљиво чекали да песма изађе.

У својој прерано окончаној каријери, Алија је сарађивала са Тимбаландом на неким од својих најзапаженијих хитова као што су Try Again, Are You That Somebody? и I Am Music.

Тимбаланд је 2013. године у интервјуу за Револт ТВ изјавио да Алијина музика једино функционише у сарадњи са њеном сродном душом, а то је, како је навео, управо он.

Тада 22-годишња певачица је 25. августа 2001. погинула у авионској несрећи са готово свим члановима њеног тима.

Авион се срушио убрзо након полетања с висине од 60 метара, а касније је откривено како није прописно узлетео и како пилот није имао дозволу за лет. У телу пилотa пронађени су трагови алкохола и кокаина, а један од узрока несреће био је и вишак пртљага и један путник више од дозвољеног.

 

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи