Соломун се враћа на „Егзит“

Један од лидера данашње електронске сцене враћа се на „Денс арену“ 7. јула, са неупоредиво већим статусом на светској сцени у односу на његов деби на „Егзиту“ 2010. године.

Иако је одрастао у Хамбругу, Младен Соломун рођен је у Травнику, што поносно истиче свуда, али и приказује у својим наступима, где светској публици презентује звуке са овог поднебља.

Иза себе има награде за најбољег ди-џеја и продуцента године, а тренутно је са својом журком Соломун +1 један од некрунисаних краљева Ибице, раме уз раме са именима као што су Ричи Хаутин и Марко Карола.

Власник је утицајне етикете "Diynamic", као и веома цењене, алтернативне издавачке куће "2DIY4"””.

"No Sleep Novi Sad", друга по величини електронска бина „Егзита“, идућег лета током четири ноћи иза тунела у скривеном залеђу „Денс арене“ представиће неке од водећих светских клубова и издавачких кућа у оквиру новог програмског концепта.

Свој долазак на „Егзит“ први је потврдио један од водећих светских клубова, Concrete из Париза, који ће одржати своју планетарно познату журку 9. јула.

Њихову програмску ноћ на „Егзиту“ предводиће техно вундеркинд и звезда нове генерације, Tommy Four Seven, а пратиће га водећи Concrete резиденти и актуелни лидери париске техно сцене – Antigone и Francois X, као и звезда у успону, Shlomo.

Наступе на магичној „Егзит авантури 2016“ међу првима су потврдили и тренутно највећа светска хип-хоп звезда, Виз Калифа, инди-рок сензација Бастиље, изразито тражени лондонски репер Стормзи, белгијски хитмејкер Lost Frequencies, култни музички колектив „Даб пистолс“ и најтраженији холандски бенд „Кенсингтон“.

Улазнице за „Егзит“ доступне су по промотивној цени од 5.990 динара, са 65 одсто попуста, уз карту за фестивал „Си денс“ на поклон.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи