Два предновогодишња концерта Николе Врањковића

Никола Врањковић и његов бенд традиционалне предновогодишње концерте у Београду одржаће 24. и 27. децембра у клубу „Ган“.

Два предновогодишња концерта Николе Врањковића Два предновогодишња концерта Николе Врањковића

Завршавамо ову веома успешну концертну годину са два наступа у „Гану“, открива Никола Врањковић.

„Имамо више од пет сати материјала који смо свирали током ове године. У 'Гану' ћемо то поделити на два углавном различита концерта“, најавио је овај музичар.

Гости су на првом концерту бенд „Визељ“, а на другом "Cross Breeze".

По распаду култног бенда „Блок aут“, његов главни ауторски покретач гитариста Никола Врањковић је објавио 2014. године другу збирку песама Бремеплов и истоимени мини-албума са четири песме.

Врањковић је недавно објавио нову песму Фототапет, коју је снимио у сарадњи са Петром Рудићем из бенда „Сви на под“ и Данилом Никодиновским из групе "Consecration".

Број коментара 3

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи