Апели небитни, Минаж у Анголи за два милиона долара

Никол Минаж наступила је у главном граду Анголе на божићној журци коју је организовао контроверзни председник Хозе Едуардо дос Сантос. Америчка реперка је, наводно, добила хонорар од два милиона долара за концерт.

Празничну журку организовала је комуникациона компанија „Унител“ у Луанди, која је делом у власништву председника земље.

Организације за заштиту људских права, које су до сада често упозоравале на раширену корупцију, кршење закона и застрашивање политичких противника, апеловале су на певачицу да не одржи концерт.

Ипак, певачица је на Инстаграм налогу поставила фотографије по доласку у Луанду, као и кратке снимке са концерта.

Многе организације нападају Дос Сантоса за диктаторски начин вођења државе, у којој трећина људи живи испод границе сиромаштва, а скоро 70 одсто живи са мање од два долара на дан, упркос чињеници да је други највећи извозник нафте на Црном континенту.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи