Хип-хоп звезда Виз Калифа на „Егзиту“

Једно од најзначајнијих музичких имена данашњице, Виз Калифа, наступиће први пут на овим просторима 10. јула на главној бини „Егзит“ фестивала.

Хип-хоп звезда Виз Калифа на „Егзиту“ Хип-хоп звезда Виз Калифа на „Егзиту“

Виз Калифа долази у Србију у врхунцу своје популарности, након што је ове године покорио светске топ листе са песмом See You Again из филма Fast and Furious 7, те уједно изједначио Еминемов рекорд од 12 недеља на првом месту америчке топ листе.

Иста песма је достигла вртоглав број од 1,2 милијарде прегледа на Јутјубу и тако постала најгледанији видео ове године и један од три најгледанија спота свих времена.

Досадашњи Калифови синглови су такође са лакоћом достизали сам трон светске хип-хоп сцене, па тако у збиру превазилазе три милијарде Јутјуб прегледа, што овог извођача чини једним од најпопуларнијих на свету.

Једнако импозантна је и Визова листа сарадника на којој су Бруно Марс, The Weeknd, Снуп Дог, Мајли Сајрус, „Мароон 5“, Лили Ален, Will.i.am, 50 сент и бројни други извођачи.

Калифа бележи и 10 номинација за Греми награде, међу којима је и овогодишња, према многима и најважнија, за песму године.

Препознатљив по истанчаном стилу, репер из Питсбурга има своју модну линију, а играо је и у неколико филмова, као што је и Mac & Devin Go To High School где главну улогу дели са Снупом Догом.

Да је једна од најтраженијих светских звезда, најбоље говори чињеница да ће управо Виз Калифа наступити пред милион фанова на глобално чувеном дочеку Нове године на њујоркшком Тајмс скверу.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи