Сија слуша Аделине савете о певању!

Мало ко може да се усуди да искусној кантауторки Сији дели савете у вези са послом. Међутим, у „кризним ситуацијама на сцени“ славна Аустралијанка почеће да ради оно што јој је открила Адел!

Сија слуша Аделине савете о певању! Сија слуша Аделине савете о певању!

Гостујући у емисији The Graham Norton Show, Сија је разговарала са Грејемом Нортоном о томе да ли је могуће да иде на турнеју са песмама које потписују и она и Адел.

„Адел ми је дала врхунски савет. Рекла је 'Кад год не можеш да погодиш висок тон, само буди ла-ла-ла'“, објаснила је аустралијска певачица имитирајући своју колегиницу из Велике Британије и уперивши микрофон ка публици да би тај задатак певања високе ноте пребацила на њих.

„А ја сам помислила: 'Ето због чега она има 80 милиона долара!'“, додала је Сија.

Није тајна да су две кантауторке удружиле снаге да би направиле песме за Аделин албум „25“.

Међутим, нису све нумере које су настале током њихове сарадње завршиле тамо где је било планирано.

Песма Alive била је намењена Адел, али је ипак Сија отпевала и њом најавила нови албум.

Будући да је била одушевљена саветом своје колегинице, обожаваоци Сијине музике могу да почну да вежбају певање јер славна Аустралијанка на турнеју креће 2016. године, убрзо након изласка њеног седмог студијског албума This Is Acting, који је најављен за 29. јануар.

Број коментара 4

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи