Бибер уместо Бибера!

Џастин Бибер на британској листи најпродаванијих синглова заузима прво место са песмом "Sorry". Међутим, како ствари стоје, када у петак буде објављена нова листа, прво месту заузеће поново миљеник тинејџерки, али са другом песмом!

Бибер уместо Бибера! Бибер уместо Бибера!

Нумера Love Yourself са другог попеће се на прво место британске листе најпродаванијих синглова, док ће песма Sorry морати да се помери на позицију ниже. То није крај Џастинове владавине том листом - на четвртој позицији биће његов хит What Do You Mean.

Ово је успех који се заиста ретко дешава, пише портал Digital Spy.

Потпуну Биберову доминацију на врху омела је Аделе, која треће место држи захваљујући мегахиту Hello.

Песма Love Yourself налази се на Џастиновом албуму Purpose и одмах је освојила публику по објављивању албума, иако није објављена као званичан сингл. Њу је канадски певач написао заједно са Едом Шираном, а критика је оцењује као једну од најбољих песама са Биберовог новог албума.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи