„Дуо модерато“ 1. децембра у Центру „Сава“

Основна музичка идеја састава „Дуо модерато“ заснована је на стилизацији и обрадама етно песама Србије и ширег простора Балкана, што ће поделити са публиком на концерту заказаном за 1. децембар у Центру „Сава“.

До сада је двојац „Дуо модерато“ објавио четири албума – Милкано, Игра за двоје, Интима и П.С. пост скриптум у издању ПГП РТС-а.

У програму Милана (гитара) и Миме (чело) заступљене су и ауторске композиције инспирисане српским уметничким наслеђем.

Сарађивали су са Оливером Његом, Радетом Шербеџијом, Браниславом Лечићем, Слободаном Тркуљом, Микијем Манојловићем, Љубишом Стојановићем-Луисом, Жељком Самарџићем, хором „Србадија“ из Бијељине.

Наступали су у Копенхагену, Малмеу, Хелсинборгу, Никозији и Тирани, и били су предгрупа на великом концерту састава „Ваја кон диос“ у Комбанк арени.

Цена улазница за њихов наступ у Центру „Сава“ износи 1.000 динара.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи