Читај ми!

Сем Смит, ипак, пева у следећем филму о Бонду

Све недоумице сада су отклоњене - Сем Смит пева нову 007 песму која носи назив "Writing's On The Wall". Британски уметник је песму за филм "Spectre" објавио 8. септембра, а вест је са својим обожаваоцима прво поделио на друштвеним мрежама.

Певати нову Бонд тему је велики корак у каријери уметника. Нека од највећих имена у свету музике с нестрпљењем су чекала позив. Тако се осећао и Сем Смит чији глас ћемо чути у новој филмској причи о чувеном агенту.

„Ово је један од врхунаца моје каријере! Част ми је што најзад могу да вам најавим да ћу певати нову Бонд тему“, написао је Смит на Твитеру.

Изгледа да се британска звезда одлично забавља, с обзиром на то да је све држао у неизвесности из дана у дан збијајући шале на рачун свог 007 ангажмана, пише портал mtv.rs.

„Људи из неког разлога мисле да ја снимам ту песму, али ја немам појма шта се ту дешава“, рекао је певач недавно у интервјуу за Capital FM, „Мртав сам озбиљан. Мислим да бих знао нешто до сада. Чуо сам да ће Ели Гулдинг то да снима. Али то дефинитивно нисам ја“.

Обожаваоци су то прихватили, Сем је прецртан са листе могућих извођача песме и све очи упрте су у Ели. Па чак и у групу "Radiohead", која се наметнула као једaн од фаворита након што је неименовани Британац на њих уложио велик износ новца у једној кладионици.

А онда је Смит поново све бацио у недоумицу.

Власник успешног деби албума In the Lonely објавио је у понедељак на свом Твитер налогу необичну фотографију. На њој се види шака (највероватније Семова) са прстеном који има симбол филма Spectre, нове 007 филмске авантуре.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи