Читај ми!

„Индекси“ и пријатељи у Београду и Новом Саду

Концерт „Индекса“ и пријатеља „Да сам ја нетко“ биће одржан 30. септембра у Сава центру, а 1. октобра у Новом Саду у Српском народном позоришту.

Иницијатор пројекта и продуцент Томислав Кашљевић поновно окупља музичаре, некадашње чланове „Индекса“ настављајући традицију која траје и обнавља се из године у годину од 2007. годину, уз увек распродате дворане и безвременске песме те групе које обожавају све генерације публике.

„Ово је још један концерт посвећен легендама! Од самог почетка, окупљамо се да овим концертима одамо почаст великој групи, а увек смо у мислима с преминулим члановима Даворином Поповићем, Бодом Ковачевићем, Ђорђем Кисићем, Ђорђем Новковићем и Енцом Лесићем“, каже Кашљевић.

Додао је и да му је част што је це-де који је снимљен на једном од протеклих концерата награђен Порином, највећом хрватском музичком наградом.

Ове ће године у постави „Индекса“ свирати некадашњи чланови: Фадил Реџић (бас гитара), Ранко Рихтман, Нено Јурин и Корнелије Ковач (клавијатуре), Пецо Петеј и Мирослав Шарановицх (бубњеви) и Мурис Варајић (соло гитара).

Песме Да сам ја нетко, Сањам, Бацила је све низ ријеку, Све ове године, Свијет у којем живим, У једним плавим очима, Плима и многе друге, певаће Дадо Топић, Жељко Бебек, Масимо, Хари Мата Хари, Горан Каран, Александра Ковач, Борис Новковић, Сеид Мемић Вајта, Јелена Томашевић.

Посебан гост овогодишњег концерта је победник шоуа „Икс-фактор Адрија“ Амел Ћурић, наводе организатори.

Карте се налазе у продаји по ценама за Београд од 1.800, 2.100, 2.400 и 2.700 динара, а могу се набавити на благајнама Сава центра и Евентима, док за Нови Сад цене износе 2.200 и 2.400 динара на благајни СНП-а.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи