Читај ми!

Принс ускоро издаје 38. студијски албум!

Популарни aмерички музичар Принс завршио је нови албум, који ће се ускоро наћи у продаји, најавиле су чланице његовог бенда "3rd Eye Girl". Реч је о 38. студијском албуму познате рок звезде који носи наслов "The Hit & Run Album".

„Феноменалан је. На њему су све сами хитови“, изјавиле су за Би-Би-Си Дона Грентис, Ајда Нилсен и Хана Форд Велстон, чији је супруг Џошуа Велтон заједно са Принсом аутор новог материјала, преноси Танјуг.

Чланице фанк-рок састава потврдиле су да је песма Hardrocklover, коју је Принс објавио онлајн 1. јула, први сингл са тог албума.

Оне су навеле да албум садржи пуно експерименталне музике, те да је посвећен „обожаваоцима који воле да чују шта Принс има да каже, уместо да стално траже да чују Принсов класик Purple Rain.

Албум садржи песму 1.000 Hugs and Kisses, која је снимљена још у време албума Diamonds and Pearls, али никада није објављена, као и нову верзију песме This Could Be Us са албума Art Official Age.

Ова најава долази као изненађење с обзиром на то да је Принс у септембру прошле године већ издао два албума: Art Official Age и Plectrumelectrum.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи