Читај ми!

MТВ награде: Највише номинацијa за Свифтову, Ширана и Бијонсе

Тејлор Свифт, Ед Ширан, Бијонсе и Марк Ронсон воде по броју номинација за овогодишње МТВ видео музичке награде, саопштили су организатори.

Они имају највише шанси да освоје један од трофеја - Свифтова је добила девет номинација, Ширан шест, а Бијонсе и Ронсон по пет, а ко ће заиста освојити највише "Moоnman" статуу одлучиће фанови гласањем путем интернета које је почело јуче.

Нумера Тејлор Свифт Blank Space такмичиће се за најбољи видео-клип женског извођача и најбољи поп видео, док је Bad Blood у конкуренцији за најбољу сарадњу, режију, монтажу, визуелне ефекте, уметничку режију и камеру.

Бијонсе, Сија, Ники Минаж и Ели Гулдинг су у конкуренцији са Тејлоф Свифт за најбољи видео у женској категорији, док се Ширан, Ламар, Ронсон, Викенд и Ник Џонас такмиче за најбољи видео-спот у мушкој категорији.

Мајли Сајрус која је освојила награду за видео године прошле године за Wrecking Ball и доминирала прошлогодишњом доделом, биће домаћин свечане доделе која ће се одржати 30. августа у Лос Анђелесу, у „Мајкрософт театру“.

Она је са друштвених мрежа поручила, алудирајући на њена провокативна појављивања протеклих година: „МТВ не жели да наступам, па ћу зато ове године водити доделу видео музичких награда“.

Прошле године је позвала бескућника Џесија Хелта да прими награду уместо ње како би скренула пажњу на проблем младих бескућника у Лос Анђелесу, а годину дана раније шокирала је светску јавност „тверк“ плесом са Робином Тикеом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи