Читај ми!

Нови албум „Продиџија“ оборио рекорд!

Могло би се рећи да група „Продиџи“ има стопостотан учинак – "The Day is my Enemy" је њихов шести узастопни албум који је завршио на 1. месту британске листе албума.

Нови албум „Продиџија“ оборио рекорд! Нови албум „Продиџија“ оборио рекорд!

Светски познати бенд „Продиџи“ (The Prodigy), који ће наступити у Црној Гори у оквиру „Егзит авантуре“ и „Си денс“ фестивала 15. јула на Јазу, успео је да обори још један рекорд.

Њихов нови албум The Day is my Enemy, објављен 30. марта, шести је узастопни на првом месту британске листе албума, што ниједном бенду, осим „Битлса“, није пошло за руком.

„Ливерпулске бубе“ имају седам у низу, док је „Продиџи“ иза себе оставио и „Aрктик манкиз“ (Arctic Monkeys), који имају пет.

У четврт века дугој музичкој каријери група „Продиџи“ је продала више од 25 милиона албума, а њихови концерти су препознатљиви по невероватној еуфорији коју носе.

У склопу светске турнеје, премијерни наступ на Јазу уједно је и светска ексклузива за Балкан, јер ће ове године наступати само на одабраним, највећим европским и светским фестивалима.

Фестивал „Егзит“ ће бити одржан од 9. до 12. јула на Петроварадинској тврђави у Новом Саду, док ће други по реду Фестивал „Си денс“ бити одржан од 16. до 18. јула на плажи Јаз у Црној Гори.

Улазнице су у продаји по ценама од 5.990 за „Егзит“ и 3.990 динара за „Си денс“. Јединствена улазница за десет дана „Егзит авантуре“ (EXIT + Sea Dance) може се набавити за 6.990 динара путем сајта www.exitfest.org.

Пакети који поред улазница садрже превоз и смештај на оба фестивала, могу се пронаћи на сајту www.exittrip.org.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи