Читај ми!

Потврђено: Роби Вилијамс 17. јуна на Ушћу

Познати певач Роби Вилијамс одржаће концерт 17. јуна на Ушћу у оквиру турнеје "Let Me Entertain You", потврдили су данас на конференцији за новинаре организатори београдског концерта.

Организатори спектакла – „Егзит тим“ и "Skymusic", уз подршку Арене Београд и „ААА Продукције“, навели су и да ће цене концерта у Београду бити ниже од других у Европи, преноси Танјуг.

Ових дана је било много спекулација у домаћим медијима о томе да ли ће концерт бити одржан, пошто су организатори београдског концерта преговарали са менаџментом Робија Вилијамса.

Организатори су предочили да просечна цена улазнице на европској турнеји од преко 100 евра премашује куповну моћ овдашње публике и тражили да цене улазница у Србији буду најниже на целој турнеји. После вишемесечних преговора била је пресудна лична жеља певача да наступи у нашој земљи.

Како се наводи у саопштењу, најјефтинија улазница за београдски концерт је 3.990 динара, а продаја ће почети од понедељка, 6. априла, на благајнама „Евентима“.

За актуелну турнеју Робија Вилијамса Гардијан оцењује да је једна од најбољих на светској сцени у текућој деценији.

„Ако неко ове године пружа више забаве од Робија Вилијамса, уз спремност да се на концерту преда публици до краја – волели бисмо да то видимо“, наводи тај лист.

Робин Вилијамс је рођен 1974. године, а каријеру је почео са 16 година у поп бенду "Take That".

Са бендом је снимио три албума, а 1995. године напушта тај састав како би се посветио соло каријери.

Први соло албум Life thru a Lens објављен је 1997. године, са кога инстант хитови постају Lazy Days, Angels и Let Me Entertain You. Од тада је објавио још девет студијских албума.

Своје последње издање Under The Radar Volume 1 објавио је прошле године, а састоји се од демо снимака, Б-страна и раритета.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

четвртак, 18. јул 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару