Читај ми!

И наша Анђела на „Дечјем Санрему“

Пандан чувеном музичком фестивалу у Санрему је Дечји фестивал који ће у истом граду бити одржан шести пут, од 13. до 19. априла. Наша земља ће први пут имати свог представника. То је једанаестогодишња Београђанка Анђела Нинковић.

Она је петак школе „Стари град“ и у трећем разреду Музичке школе „Мокрањац“. Стиже и да пева у хору „Хориславци“, који наступа и у операма Народног позоришта, али и да је – дете.

Анђела Нинковић на предстојећем „Дечјем Санрему“ извешће нумеру Анастасије из истоименог цртаног филма.

Анђела није освојила награду на Новосадском такмичењу „Шкољкице“, али су је ту приметили и препоручили такмичењу „Еврокидс“ у Италији. Ту је и победила.

Уследиле су квалификације за „Дечји Санремо“.

На сцени се добро осећа. „У почетку сам мало нервозна, а онда се концентришем и одем у тотално неки свој свет“, каже Анђела.

„Када је дошла у хор ми смо знали да одлично пева. Савет је да ужива на сцени, можете све да упеглате, можете сваки тон да направите да буде савршен, али ако не умете да уживате на сцени, ако не умете да направите тај добар однос са публиком онда, што кажу, џабе сте кречили“, каже Александра Станковић, руководилац хора „Хориславци“.

После наступа у априлу у Санрему, Анђелу очекује наступ и у Варни на „Дискавери фесту“ – „Голден спарклз“.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи