Читај ми!

Погледајте нови спот Масима Савића

Поп певач Масимо Савић објавио је данас нови спот „Испод неког другог неба“ уочи изласка новог албума „Један дан љубави“ и промотивног концерта 20. фебруара у београдском центру „Сава“.

Испод неког другог неба режисера Андреја Коровљева је „помало снен и бајковит спот, естетски беспријекоран, који користи сву визуалну раскош коња“.

Масимо се чак био заносио мишљу да за потребе спота зајаше једну од тих племенитих животиња: „Гледајући ове риђане и вранце, како предано слушају сваку команду својих власника, јасно да сам осјетио жељу да и сам пробам узјахати. Али како смо сви свједочили паду тренера с једне несташне арапске кобиле ипак сам одлучио не рискирати“, признаје Масимо.

Евентуална повреда стигла би у најгорем могућем тренутку - Масимо приводи крају рад на новом албуму који би се требао појавити 26. јануара за "Aquarius Records", а припрема и турнеју „Један дан живота“ на којој пева 14. фебруара у загребачком „Дому спортова“ и 20. фебруара у центру „Сава“.

Уз Масима у споту глуми део његовог пратећег бенда: Марко Матошевић, Роберт Врбанчић и Александар Исмаиловски, као и аутор песме Испод неког другог неба, Предраг Мартињак. Сњежана Бељан јашући на шампионском коњу Аландо постала је неухватљива дама, а кроз шуму Масима прати кобила Шанел.

„Посао није био лак, снимали смо по заиста хладном времену с гомилом технике коју је са сваком измјеном простора требало прецизно припремати. Масимо, Сњежана и бенд били су фантастични сурадници, пуни идеја и сугестија, ентузијастични и неуморни. Хвала им што су стоички поднијели снимање које се протегло у ноћ под врло нискимтемпературама“, истиче режисер Коровљев.

За Масимов београдски концерт 20. фебруара улазнице коштају 1.700, 2.000, 2.300 и 2.700 динара на благајни центра „Сава" и преко мрежа "Eventim", "Ticketline", "Gigstix" и "DDtickets".

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи