Читај ми!

„Ван Гог“ поново номинован за Ем-Ти-Ви награду

Један од најпопуларнијих домаћих рок бендова Ван Гог представник је Србије у трци за престижну "2014 MTV Europe Music Awards" у категорији најбољег регионалног извођача. За ово признање, српска рок група номинована је по други пут.

Група „Ван Гог“ основана је 1986. године, а Ем-Ти-Ви награду је освојила 2007. године. Они су пут успеха наставили и захваљујући подршци публике, а после седам година су поново номиновани, преноси Танјуг.

„Част нам је да смо по други пут номиновани за ово признање. То нас мотивише да у што бољем светлу развијемо заставу рок музике и оправдамо очекивања свих наших фанова, без чије подршке ова номинација неће добити круну“, поручује вођа групе Звонимир Ђукић Ђуле.

Да би се Ђуле, Срба, Бане и Цвика у име Србије, поред највећих светских музичких звезда, поклонили вишемилионском аудиторијуму на церемонији доделе награда 9. новембра у дворани "The Hydro" у Глазгову, потребно је да публика гласа на овој адреси.

Поред Ван Гога, за ову награду су у различитим категоријама номиновани и Ариана Гранде, Кети Пери, Еминем, Фарел Вилијамс, Мајли Сајрус, Џастин Бибер, Џастин Тимберлејк, Колдплеј, Дејвид Гета, Авици и други.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи