Читај ми!

Нови албум групе U2 нежељени поклон?

Више од пола милијарде корисника „Ајтјунса“ добило је “Songs of Innocence". Без икакве најаве, бенд U2 је током наступа у Купертину открио да је нови албум доступан у највећој онлајн библиотеци музике. Међутим, поклону у виду 11 песама ирских рокера нису се баш сви обрадовали.

Много изненађења било је током представљања нових уређаја компаније „Епл“. Међутим, нико ни сањао није да ће осим новог „ајфона“ и сличних уређаја бити речи и о песмама, албумима...

U2 су свирали на „Епловом“ догађају, а директор те компаније Тим Кук објавио je да ће нови албум моћи да скине 500 милона корисника „Ајтјунса“. Извршни директор америчког електронског гиганта рекао да је то највећа објава новог албума у историји, преноси Танјуг.

Међутим, будући да (случајно или намерно) није било опције да се не прихвати нови албум, сви корисници „Ајтјунса“, њих око пола милијарде, сада међу својим омиљеним песмама имају и нумере ирских рокера.

Друштвене мреже су преплављене порукама „На телефону ми је албум групе U2, немам појма како се то десило и не могу да га избришем. Шта да радим?“  

Songs of Innocence ће имати и своју специјалну верзију која ће бити пуштена 13. октобра, а на њој ће бити четири додатне песме.

Представљајући нови албум фронтмен бенда Боно Вокс истакао је да му је драго што може да најави да су Еџ, Адам, Лари и он коначно, после дуго времена добили нову бебу – Songs of Innocence.

Албум је сниман у Даблину, Лондону, Њујорку и Лос Анђелесу у продукцији Денџера Мауса. 

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи