Читај ми!

„Вива вокс“ освојио публику „Нишвила“

Претпоследње вече нишког џез фестивала обележили су гласови београдског хора „Вива вокс“, који су, према реакцијама публике, бацили у сенку изврсне инструменталисте. Вечерас завршница 20. „Нишвила“ уз оригинални „Блуз брадерс бенд“.

Опште одушевљење посетилаца, који су синоћ испунили простор испред главне бине „Нишвила“ до последњег милиметра, изазвао је а капела наступ хора „Вива вокс“.

Познате песме, одличан сценски наступ и беспрекорни гласови били су кључ успеха на овом концерту.

У разноврсном репертоару београдских певача нашле су песме групе „Ера“, „Рамштајна“, „Продиџија“, али и домаћа музика, као и хитови Фредија Меркјурија за крај.

Оригинални џез звук, током претпоследње вечери јубиларног, 20. „Нишвила“, публици су приуштили чланови бенда „Епирикал“ из Велике Британије.

Тешко је било свирати након наступа хора „Вива вокс“, али су „Моп моп“ то ипак учинили, а одмах након њих и "Estudiantina Ensemble", који су загревајући се за вечерњи наступ наступили на кеју.

Из вечери у вече број посетилаца нишког џез фестивала расте.

У завршници „Нишвила“ наступиће оригинални „Блуз брадерс бенд“, док ће овогодишњу џез смотру вечерас затворити нишка група „Процес“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи