Читај ми!

Упала грла „оборила“ Селин

Јака, акутна упала грла и отеклина на мишићима поред гласних жица, приморалe су Селин Дион да откаже пет концерата у Лас Вегасу заказаних за почетак августа.

Канадска поп певачица Селин Дион отказала је пет концерата у Лас Вегасу почетком августа због јаке упале грла, потврђено је на званичном сајту певачице.

Лекари су певачкој звезди препоручили да одмара грло и не пева уопште најмање недељу дана.

Било је планирано да Селин одржи пет концерата у палати „Цезар“ у Лас Вегасу од 1. до 6. августа. Још није познато када ће славна Канађанка поново наступати.

Селин Дион је највећа музичка звезда у Канади, а њени албуми на француском и енглеском језику продати су широм света у више од 200 милиона примерака.

Најуспешнија песма коју је отпевала је My Heart Will Go On, водећа нумера филма Титаник из 1998. године.

У музици коју изводи 46-годишња Селин чују се утицаји разних жанрова, од попа и рока до госпела и класичне музике. Готово да нема песме у којој се не истиче њен технички вешт и изузетно јак глас.  

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи