Читај ми!

Били Ајдол „запалио“ Калемегдан

Британски рокер Били Ајдол, иако има 59 година, направио је одличну атмосферу на Калемегдану у оквиру фестивала "Calling 2014", наступивши пред око 18.000 људи.

Ајдол је колекцију класичних рокенрол хитова представио у Београду, заједно са гитаристом Стивијем Стивенсом.

Dancing with Myself, White Wedding, Sweet Sixteen L.A. Woman, Love Like Fire, Rebel Yell су само неке од песама на које је публика бурно реаговала, доказујући да су и даље популарне, иако су настале осамдесетих и деведесетих година прошлог века.

Ово је био трећи концерт Билија Ајдола у Србији и поново је показао да је пун енергије, али и да одлично изгледа, с обзиром да је више песама отпевао без мајице.

У оквиру фестивала "Calling 2014" наступио је и бенд „Џа или Бу“, а после њих сцена је припала скопском бенду „Темпера“, групи састављеној од чланова некадашњег „Архангела“.

Рокенрол група "Psihomodo Pop" представила је свој нови албум Chiribu Chiriba, али уз прегршт највећих хитова из каријере дуге 30 година.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи