Читај ми!

Били Ајдол стигао у Београд!

Спреман за још један одличан провод! Били Ајдол, који ће вечерас наступити на Калемегдану, стигао је у Србију. Британски рокер каже да се одлично осећа и да се радује наступу у престоници.

Наступи у Србији остали су у лепом сећању Билију Ајдолу, највише због добре комуникације са публиком, а, како каже, и сваки пут се одлично провео.

Чувени музичар у Београду ће боравити и у четвртак, након чега наставља турнеју.

Према речима организатора, у случају кише, нема измена за вечерасњи Calling 2014. и сви наступи ће бити одржани по плану.

Неисцрпну колекцију класичних рокенрол хитова популарни Енглез представиће у Београду заједно са гитаристом Стивијем Стивенсом.

Врата концертног простора отварају се у 18 часова, а први наступају „Џа или бу“.

После њих, у 20 сати, сцена ће припасти скопском бенду „Темпера“, групи форнираној од чланова некадашњег „Архангела“. Наступ у Београду момци ће искористити да представе албум Играј.

И рокенрол група „Психомодо поп“ представиће ново издање Ћирибу ћириба, али уз мноштво највећих хитова из каријере друге 30 година.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
22° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи