Читај ми!

„Џемироквај“ и Егземпл за угрожене у поплавама

На предстојећем „Си денс“ фестивалу, који ће бити одржан од 15. до 17. јула на плажи Јаз, надомак Будве, биће одржане две хуманитарне вечери "Be human" на којима ће наступити „Џемироквај“ и Егземпл.

Они ће ди-џеј сетове одржати у Дукљанским вртовима 16. и 17. јула, а сав приход ће бити дониран угроженом становништву у недавним поплавама у Србији, БиХ и Хрватској.

Директор „Егзит“ фестивала Душан Ковачевић подсетио је да су људи после мајских поплава у Србији и даље без домова или су им куће у знатној мери оштећене, а, како каже, то се брзо заборавља и додаје да је ово прилика да се након смиривања ситуације светска јавност подсети на несрећу која је задесила цео регион.

На „Егзит“ авантури на Јазу биће постављено шест бина, а поред „Џемироквaија“ (Jamiroquai) и Егземпла (Example) биће одржани и концерти светских музичких звезда и регионалних миљеника публике.

На „Си денс“ (Sea Dance) долазе „Клинганде“, Тара Макдоналд, Хуан Еткинс, Кирил Џајковски са ТК Вондером, „Бед копи“ (Bad Copy), „Дарквуд даб“ (Darkwood Dub), Еди, „Ајсбурн“ (Eyesburn), Рамбо Амадеус, Урбан&4 и „Ху си“ (Who See).

Такође, обезбеђена је посебна понуда за улазнице за „Си денс“, па сви који имају карту за „Егзит“ до понедељка, 30. јуна у поноћ, путем сајта www.gigstix.com могу да поруче тродневни комплет улазница за Јаз по поклон цени од 1.500 динара што је 55 посто мање у односу на редовну цену улазнице.

Камп „Си денс“ фестивала, смештен поред саме обале мора, биће организован у зони фестивала, између главне бине и плаже.

Камп ће бити отворен од 14. до 22. јула, те ће хиљаде младих људи из целог света имати прилику да уживају у својој омлијеној музици под ведрим летњим небом.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи