Читај ми!

Почела 13. „Нисомнија“

Ниш 13. пут пулсира у ритму електронске и рок музике. Током два дана фестивала „Нисомнија“ наступиће десетак познатих бендова и ди-џејева, али ће се представити и младе неафирмисане групе.

Лоше време и киша нису спречили љубитеље рок музике до дођу на отварање фестивала „Нисомнија“. Највеће интересовање публике, било је за концерт једног од најпопуларнијих нишких бендова „Кербер“.

„Увек је то посебан осећај и емоције су другачије, одговорност је другачија. Као да стално покушавамо да се докажемо. Увек је то узвратно, тај однос публика - 'Кербер'“, објаснио је Горан Шепа, фронтмен „Кербера“.

Фестивал „Нисомнија“ је прилика да се представе и младе неафирмисане групе.

„Имамо албум који ће врло брзо бити готов и ово нам служи као ветар у леђа“, каже Милан Дојчиновић из групе С.К.А.

Према оцени Милоша Ђорђевића из групе „Револт“, за младе бендове ово је велики фестивал, јер је један вид промоције групе.

Са мање или више успеха, „Нисомнија“ траје већ 13 година. Организатори се труде да фестивал из године у годину буде све бољи, да личи на светске и због тога на списку извођача има светских звезда.

Друго вече фестивала биће у знаку електронске музике, а главна звезда је легенда британске хаус сцене Стив Лоулер.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи