Читај ми!

„Ван Гог“ представио „своју неумереност“

Позната рок група „Ван Гог“ представила је свој нови албум „Неумерен у свему“ и дуго очекивану књигу под називом „Трагови прошлости“ издавачке кућа „Лагуна“.

Aутобиографија једног од највећих бендова насталих на југословенским просторима налази се у продаји, а прати каријеру ове еминентне рок групе током 28 година постојања.

Они се кроз ову књигу исповедају својим фановима без задршке, кроз причу у којој ће читаоци сазнати на који начин и у каквој атмосфери се припремају концерти и снимају албуми, као и низ авантура са путовања и анегдота из приватног живота.

„Трагови прошлости“ су обогаћени са неколико стотина фотографија из живота бенда и приватних живота његових чланова.

„Атрактивно уређена, са мноштвом изузетно занимљивих, до сада необјављених фотографија, са причом која је аутентична и искрена, јер долази из првог лица самих њених протагониста, ова књига ће, сигуран сам, наћи почасно место на полицама свих правих љубитеља добре музике“, оценио је директор издавачке куће „Лагуна“ Дејан Папић.

На промоцији која је недавно била у башти „Клуба књижевника“ окупио се велики број пријатеља и поштоваоца музике бенда „Ван Гог“, који су том приликом одржали акустични концерт.

Фронтмен бенда Звонимир Ђукић Ђуле најавио је почетак турнеје под називом „Лицем у лице“ и концерт 11. децембра у београдској „Хали спортова“.

Током саме вечери промоције скупљено је 100 хиљада динара од продаје књиге, а тај износ биће уплаћен на рачун Владе Србије за угрожене у недавним поплавама.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи