Читај ми!

„Синема сити“ и МТВ бирају најбољи спот

Награда Ибис Фестивала „Синема сити“ први пут биће додељена најбољем музичком споту. У конкуренцији је 25 спотова који ће бити приказани 26. јуна у Кино сали Музеја савремене уметности Војводине.

Селекција музичких спотова настала је у сарадњи с музичком телевизијом МТВ која је позвала ауторе из Србије, Хрватске, Босне и Херцеговине, Црне Горе, Македоније и Словеније да прикажу своје радове.

Међу бендовима који су ушли у ужу селекцију налазе се „Бед копи“ (Bad Copy), „Елементал“, „Ван Гог“, „Јарболи“, „Дубиоза колектив“, „Партибрејкерси“, Џибони, „Сви на под“, „Фрајле“ и други.

О наградама ће одлучивати двочлани жири у којем су Александар Илић, директор фотографије за филмове попут Апсолутних сто, Клопка и Кругови, и редитељ и креативни директор Борис Миљковић.

Музички спотови биће приказани 26. јуна у 21 сат, у Кино сали Музеја савремене уметности Војводине.

Организатори су најавили и селекцију Планет рок, у којој ће бити приказано 13 филмова о музичким звездама и бендовима.

Интернационални филмски фестивал „Синема сити“ (Cinema City) почиње 21. јуна у Новом Саду. До 28. јуна биће приказано више од 100 остварења на 10 атрактивних локација.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи