Читај ми!

„Мејдени“ обећавају спектакл

Метал група „Ајрон мејден“, одржала је синоћ концерт пред више од 80.000 посетилаца немачког фестивала на Нирбургрингу, култној писти Формуле 1! Популарни „Мејдени“ све су ближе београдском концерту 17. јуна на Калемегдану. Продукција која се спрема испод бедема Београдске тврђаве биће једна од најспектакуларнијих у историји чувеног енглеског бенда.

Посебно место заузима пиротехника коју „Мејдени“ довозе са собом и за коју се спрема цео један посебан тим људи у продукцији концерта. Чак 30 различитих уређаја контролише овај аспект продукције у којем ништа није препуштено случају.

Занимљиво је да је овогодишња комплетна сценографија и расвета у функцији креирања такозване „Арктичке бине“ која је римејк бине из 1988. године са Seventh Son of a Seventh Son турнеје, али уз нову, савремену технологију.

„Радили смо дуго на продукцији и у тим укључили дизајнере са којима смо радили још у осамдесетим, само смо им сад на располагање дали сву модерну технику за шоу 21. века“, каже гитариста Стив Харис.

Бина која се поставља за овај концерт широка је чак 44 и висока 17 метара и садржаће неколико гигантских завеса са сликама које представљају различите сегменте концерта. Популарна маскота Еди појавиће се на бини у неколико издања од којих је једно високо чак шест метара!

Мејдене на турнеји прати тим од близу 90 људи, који довози продукцију у неколико шлепера са озвучењем, расветом и спектакуларном пиротехником, док бенд у Београд долази са својим авионом „боинг 757“ којим пилотира легендарни певач Брус Дикинсон.

За концерт у Србији влада велико интересовање широм земље и региона, па су улазнице за „Фан пит“ распродате пре више од три месеца пред концерт! У продајној мрежи остало је још улазница за Партер 1 и 2 по ценама од 3.500 и 2.990 динара, што су уједно најповољније цене на целој турнеји.

Фановима „Мејдена“ јефтиније карте за Билија Ајдола

Свим обожаваоцима „Мејдена“ је обезбеђен и попуст од 500 динара за куповину улазница за Билија Ајдола 25. јуна на Калемегдану.

Фанови могу на продајним местима „Евентима“ у Београду (Ушће, Арена, Дом омладине, Билет центар) да прикажу купљене улазнице за „Ајрон мејден“ из било које категорије и тако обезбеде попуст на једнак број улазница за Билија Ајдола.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
26° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи