Читај ми!

Почео „Миксер фестивал“

Под слоганом „Одржива утопија“ у београдској Савамали отворен је „Миксер фестивал 2014“. После војног оркестра „Станислав Бинички“ пред публиком били „Плејбој“, „Јарболи“, "Е-play", али и супербенд „Тресе, лупа, удара“.

„Миксер фестивал“, највећа регионална смотра креативности и иновација, одржава се трећи пут у београдској четврти Савамали, од 5. до 8. јуна 2014. године.

Церемонија отварања, била је посвећена херојима, те је приказан филм инспирисан херојским причама грађана који су показали солидарност и дали свој допринос у пружању помоћи суграђанима угроженим у недавним поплавама.

На отварању фестивала наступио је војни оркестар „Станислав Бинички“ уз вокалну подршку новооткривеног музичког талента, младе Марије Драшкић.

На бини „Депо магацина наступили су финалисти музичког конкурса „Двотруку изазов“ (Double Dare), а затим и неки од најбољих домаћих рок бендова, као што су „Плејбој“, „Јарболи“, "Е-play".

На крају прве фестивалске вечери, наступали су „Тресе, лупа, удара“, ад-хок састав који чине Која ("Disciplin A Kitchme"), Шваба („Електрични оргазам“) и Буца ("Disciplin A Kitchme"), а чији је репертоар базиран на музици из филма Како је пропао рокенрол, али укључује и сродне рок стандарде.

Сав приход од продатих улазница за музички програм овогодишњег „Миксер фестивала“ иде у фонд за помоћ становништву угроженом у поплавама, а организатори и музичари поручују: „Купи карту, покажи солидарност“.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи