Читај ми!

Шоу талената у знаку часне сестре Кристине

Часна сестра Кристина ушла је у финале талент-шоуа „Глас“ освојивши италијанску публику интерпретацијама песама Алише Киз "No One", Синди Лопер "Girls Just Want To Have Fun", Бон Џовија "Living on a Prayer", филмских тема "What a Feeling" и "Time of Мy Life".

Обучена у одору часне сестре и уз подршку других часних сестара, сестра Кристина Скућа стигла је до финала италијанске верзије програма „Глас“, пошто је привукла пажњу милиона посетилаца Јутјуба, својим наступима у марту.

Својим извођењем песме No One одушевила је и Алишу Киз. „Тако изгледа прелепа и чиста енергија. Певај сестро!“, написала је Алиша. 

Скућа је рекла да ће чак и ако победи њени верски надређени одлучити шта ће радити.

„Нико још није победио и још нас има четворо у такмичењу, али без обзира како прођем моји надређени одлучују у о мојој будућности. Бићу срећна и да се вратим певању у капели са децом“, навела је часна сестра.

Кристина је рекла да ако добије уговор за снимање плоче да ће и даље остати у цркви.

Имала је, међутим, један захтев – рекла је после победе у првом кругу, да би волела да јој се јави папа Фрања.

Папа који је познат по томе што се не либи да изненада позове непознате људе, још јој се није јавио.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи