Читај ми!

Балкан „Вјерује у сутра“

Највеће музичке звезде региона ујединиле су се и снимиле песму „Вјеруј у сутра“, аутора Ђеле Јусића млађег и Пауле Јусић, са хуманом поруком коју музика најлакше може да пренесе.

Поплаве које су задесиле Србију, Босну и Херцеговину и Хрватску, спојиле су људе у племенитој идеји да једни другима пруже руку, али и музичаре Балкана oкупљене у "Aid" бенд да сниме заједничку песму Вјеруј у сутра.

„Песма 'Вјеруј у сутра' 'родила' се готово у секунди. Она нема никакву политичку поруку, нити нам је била намера да оживљавамо нека стара времена. Њена једина порука упућена је људима који су погођени овом трагедијом, да смо и на овакав начин уз њих и да је заједништво у помоћи итекако оствариво. Песма говори о пријатељству и вери у боље сутра. Наравно, осим овом песмом помогли смо и помажемо сви и на друге начине јер тим људима ће помоћ и даље бити потребна“, каже Ђело Јусић млађи.

Оно што се можда чинило готово немогућим, јер су многи извођачи због пословних обавеза „расути“ по целом свету, спремност на помоћ уз коришћење паметних телефона, али и тонских студија који су пристали на овај начин помоћи. Песма је снимљена за 15 дана.

Аутори су се одрекли комплетних ауторских права у корист страдалих од поплавa.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
28° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи