Читај ми!

Бруно Марс и „Пеперси“ одушевили на „Супербоулу“

Полувреме „Супербоула“ синоћ је било спектакуларно. Бруно Марс и „Red Hot Chilli Pepers“ одушевили су присутне, а многи се слажу да је ово најбоље организовано полувреме последњих година.

Бруно Марс и "Red Hot Chilli Pepers" наступили су у ноћи између недеље и понедељка на стадиону Метлајф у Њу Џерзију на полувремену Супербоула.

Марс, један од најпопуларнијих певача данашњице, синоћ је публици пренео своју енергију с хитовима Lock Out of Heaven и Treasure уз плесну кореографију.

Потом су му се придружилe и „Пеперси“, чији је Марс један од највећих обожавалаца. Популарна калифорнијска група подигла је публику на ноге са песмом Give it Away

Концерт на полувремену завршен је Марсовом нумером Just the way you are.

Полувреме је трајало 12 минута. Марс, звезда са Хаваја, освојио је две награде Греми и по часопису „Билборд“ проглашен је за певача године. Претходних година на полувремену су наступали Бијонсе, Мадона, група „Ху“ и Брус Спрингстин.

Ове године је приказано 60 реклама рекордне цене од четири милиона долара за 30 секунди током преноса уживо утакмице.

Према првим проценама, утакмицу је синоћ гледало више од 100 милиона Американаца.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи