Читај ми!

Послушајте како звучи "Wake Me Up" на гајдама!

„Пробуди ме“ уз гајде! Велики светски хит шведског ди-џеја Тима Берглинга и америчког певача Алоу Блека извели су познати шкотски гајдаши „Ред хот чили пајперс“.

На промоцији "Big Weekend"-a Би-Би-Сијевог „Радија 1“ у Глазгову, „Ред хот чили пајперс“ (Red Hot Chilli Pipers), позната шкотска гајдашка група која комбинује шкотско наслеђе са роком, извела је своју верзију великог хита шведског ди-џеја и продуцента Тима Берглинга, познатијег као Ависи, "Wake Me Up".

Ова сјајна обрада у којој је Ависију вокално гостовао амерички певач, композитор и репер Алоу Блек, имала је и неочекивани обрт – настављена је старим добрим хитом "Gonna Make You Sweat" групе "C&C Music Factory", из 1990. године.

Број коментара 9

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи