„Металика“ на Јужном полу

Упркос томе што су одувек били познати по врхунским концертима и свиркама, чланови групе „Металика“ овај пут ће отићи предалеко. Тачније на Јужни пол! Амерички металци одлучили су да одрже концерт у аргентинској бази Карлини, а цео догађај биће уживо преношен за земље Јужне Америке.

Један од најпознатијих бендова данашњице, „Металика“, одржаће концерт на Јужном полу! Популарни металци ће на леденом континенту свирати у аргентинској бази Карлини. После овога ће дефинитивно моћи да се похвале да су посетили сваки континент.

Још није потврђен тачан датум, али се зна да ће бити у првој половини децембра. Прве информације о концерту испливале су у јавност путем наградне игре „Кока-коле“ у Колумбији, преко које ће бити подељено неколико десетина карата.

„Ово ће у сваком случају бити потпуно ново искуство за нас. Организоваћемо и пренос концерта за земље Јужне Америке па ће сви наши обожаваоци оданде моћи да нас прате“, кажу из „Металике“.

Бубњар бенда Ларс Улрих је прошлог месеца већ наговестио да би до овако нечега могло доћи.

„Одиграће се један веома интересантан догађај у децембру. Ако би неко из менаџмента знао да ово сад говорим вероватно би ме убили. Поново ћемо померити границе“, рекао је Улрих.

Занимљиво, познати металци и творци хитова попут Nothing Else Matters, Unforgiven, Enter Sandman, Seek and Destroy, ипак неће бити први који ће одржати концерт на Јужном полу.

„Пионири“ на том пољу били су чланови бенда Нунатак 2007. године.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
12° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи