Читај ми!

Бирајте шта желите да чујете 12. октобра!

Сваки обожавалац групе „Ваја кон диос“ може да предложи по три песме овог белгијског састава, а оне које добију највише гласова сигурно ће се наћи на листи песама које ће бити изведене у Арени.

Белгијски састав „Ваја кон диос“ (Vaya Con Dios), који ће наступити 12. октобра у Комбанк арени, у оквиру опроштајне турнеје, одлучио је да омогући публици да изабере песме које ће извести, саопштили су организатори београдског концерта.

Сви заинтересовани обожаваоци бенда могу да одаберу три песме које желе да чују на концерту у својој земљи.

Они хитови који добију највише гласова засигурно ће се наћи на листи песама, која ће бити проширена и песмама по избору чланова бенда.

„Мало нас је изненадило то што су скоро свуда људи изабрали исте песме. Наравно, биће и оних који ће хтети да чују песме које ипак нећемо извести. Али не брините, те вечери чућете све наше најпопуларније песме“, поручила је певачица Дaни Клајн.

Песме се могу одабрати на сајту www.vayacondios.info, а чланови бенда узеће све пристигле жеље у обзир и на основу њих креирати јединствену сет листу за концерт у Београду.

Две деценије након прве велике светске турнеје, чланови састава „Ваја кон диос“ ће се последњи пут поклонити публици.

„Осећам се одлично. То је начин на који завршавам причу“, рекла је Клајнова.

Улазнице по цени од 3.800 и 3.300 динара за партер (седење), 1.700 динара (стајање) и 2.200, 2.400 и 2.600 динара за трибине, могу се купити на свим продајним местима „Евентима“, билетарници Комбанк арене и путем сајта www.kombankarena.com и www.eventim.rs.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
15° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи