Читај ми!

„Слејер“ зове фанове у Арену

Мање од месец дана остало је до концерта „Слејера“ у Комбанк арени, а гитариста групе, Кери Кинг, послао је поруку свим обожаваоцима у Србији и позвао их да дођу на концерт.

Кери Кинг, гитариста и један од оснивача бенда „Слејер", који ће наступити у Комбанк арени у уторак 25. јуна, послао је видео поздрав српској публици.

„Хеј, Кери је из 'Слејера' и имам поруку за све наше фанове у Србији. Бићемо у Арени, 25. јуна. Очекујем да вас све видим тамо како хрлите ка бини", поручио је Кинг фановима у Србији.

Такође, Том Араја и Кинг послали су обавештење да се Пол Бостаф придружио бенду као стални бубњар. Он почиње да свира са бендом од 4. јуна, на првом концерту "Слејерове" овогодишње турнеје у Варшави.

Гери Холт ће и даље бити гитариста уместо недавно преминулог Џефа Ханемана, наводи се у саопштењу Комбанк арене.

Овогодишња турнеја бенда броји 35 датума међу којима се налази велики број главних летњих фестивала у Европи и Јужној Америци у периоду од јуна до октобра.

„Пол је одличан бубњар и добар пријатељ и изузетно смо срећни што је одлучио да се врати у бенд", рекао је Том Араја.

„И даље смо тужни због губитка Џефа али не желимо да разочарамо наше фанове у Европи и морамо да идемо даље...а то нам олакшава што је Пол поново у бенду", додао је Том.

Бостаф је био бубњар „Слејера" од 1992. до 2001. године и са бендом је снимио четири албума - златни Divine Intervention (1994), Undisputed Attitude (1996), Diabolus in Musica, (1998), God Hates us All (2001) који је освојио Греми, као и ДВД War at the Warfield (2001).

Из Комбанк aрене подсећају да још само два дана сви заинтересовани могу набавити улазнице за концерт „Слејера" 25. јуна по цени од 1.900 динара, а да ће од 3. јуна улазнице бити по цени од 2.200 динара.

Улазнице се могу набавити на свим продајним местима „Евентима" као и на благајнама Комбанк арене, Билет центра Београда, Дома омладине, Ушћа и путем сајтова: www.kombankarena.com и www.evenim.rs.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 20. октобар 2024.
11° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи