Читај ми!

Бочели сутра у Арени

Славни италијански тенор Андреа Бочели, наступиће сутра увече у Комбанк арени са бројним гостима - академским хором „Обилић“ са 145 певача, симфонијским оркестром "Camerata Serbica" са 69 музичара, сопраном Паолом Сангвинети, женским вокалним квартетом "Div4s" и гитарским дуом "CARisMA".

Италијански тенор Андреа Бочели, наступиће сутра увече у Комбанк арени.

Музички спектакл одвијаће се под диригентском управом Марсела Ротена, како је најављено, на једној од највећих бина икада постављеној у Комбанк арени, димензија 19 са 17 метара.

Гости на концерту биће академски хор „Обилић" са 145 певача, симфонијски оркестар "Camerata Serbica" са 69 музичара, сопраном Паолом Сангвинети, као и женски вокални квартет "Div4s" и гитарски дуо "CARisMA".

Програм ће имати два дела и трајаће два сата и десет минута, са паузом од 20 минута.

Славни тенор најавио је да ће концерт у Београду започети у славу Ђузепеа Вердија, јер сматра да је боље од свих умео да говори о људској страсти, што се види у његовим делима Риголето, Травијата.

Певаће арије Ђакома Пучинија, аутора опере Боеми и многих других дирљивих дела, а други део концерта биће посвећен поп класицима, неким популарним романсама и једним делом напуљском репертоару.

Бочели ће допутовати у Београд сутра, непосредно пре концерта у пратњи супруге и једногодишње ћерке.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
20° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи