Читај ми!

Нови сингл „Хладног пива“

„На овим просторима“ нова је песма панк-рок бенда „Хладно пиво“. Певач загребачке групе Миле Кекин каже да је песму написао у једном даху. Путујући на овим просторима уочио сам невероватне сличности у менталитету људи, као што су рецимо у љубави, мржњи, печеном месу и „Кики“ бомбонама, истиче Кекин.

„Хладно пиво" објавило је нови сингл На овим просторима, који се не налази на последњем албуму Свијет гламура и најављује нову фазу у раду загребачког бенда.

На овим просторима хрватска група ће премијерно уживо одсвирати на свом великом концерту 25. маја на загребачкој Шалати, а потом их очекују бројни наступи у региону попут „Арсенал феста", који се одржава у Крагујевцу 27, 28. и 29. јуна.

„Песма је настала у једном даху и без пуно писања, брисања па опет писања и брисања као што то обично бива код мене. Наиме, путујући комбинујем уздуж и попреко овим просторима уочио сам невероватне подударности, да не кажем сличности у менталитету људи, као што су рецимо у љубави, мржњи, печеном месу и Кики бомбонама", каже певач Миле Кекин.

Нови сингл је замишљен, објашњава Миле, „као нека врста визитке лепе наше домовине када уђемо у нову асоцијацију народа и народности звану ЕУ, чисто да после не би говорили да им нико није рекао с ким имају посла".

Недавно је дошло до промена у постави Хладног пива, јер после недавног одласка дугогодишњег члана трубача Стипета Мађора Божиновића, бенд сада поново свира као четворка - певач Миле Кекин, гитариста Зоран Субошић-Зоки, бубњар Младен Субошић-Суба и басиста Крешимир Шокец-Шоки - уз придруженог мултиинструменталисту Миљка Киша-Деду.

Легендарни „Партибрејкерси", панк-рокери „Хладно пиво" и „Гоблини", култне београдске „Бабе", алтернативци „Канда Коџа и Небојша" прва су позната имена трећег „Арсенал феста" који ће бити одржан од 27. до 29. јуна у Крагујевцу у простору Кнежевог арсенала.

Улазнице за „Арсенал фест" могу се у промотивном периоду купити преко мреже „Евентим" по повлашћеној цени од 1.500 динара за комплет за сва три фестивалска дана. Продајна места у Крагујевцу су Дом омладине Крагујевца и Arena Fun Factory Plaza.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи