Читај ми!

Даме се брину за безбедност “Depeche Mode“

Још две недеље је остало до дуго очекиваног концерта “Depeche Mode“ у Београду. Бенд долази са 20 камиона опреме и четири аутобуса своје техничке екипе која ће бити задужена за постављање бине дужине 50 и ширине 24 метра. Певача Дејва Грахама обезбеђују само жене.

Наступом у Ници у суботу 4. маја, Depeche Mode су почели своју велику светску турнеју под називом "The Delta Machine Tour", а до дуго очекиваног концерта у Београду остало је мање од две недеље.

Depeche Mode у Београд стижу са двадесет камиона опреме и четири аутобуса радне снаге која ће бројати више од 100 људи, а који ће уз помоћ вештих руку организатора направити концерт за памћење.

Уз помоћ промотера концерта, велика техничка екипа ће за спектакл који се одржава 19. маја на Ушћу у Београду изградити бину широку 50 и дубоку 24 метра, а у бекстејџу читав мали комплекс, састављен од 11 просторија за бенд и менаџмент турнеје.

Три одељка резервисана су само за чланове бенда, а оно што је за њих заједничко су велика огледала, неопходна у свим гардеробама и просторијама где борави група.

Да је Дејв Гахам алфа и омега састава доказује чињеница да је за њега планирана самостална просторија, испред које је захтевао и искључиво жене у обезбеђењу, док Мартин Гор и Енди Флечер деле другу.

Трећа соба је у ствари соба за опуштање, где ће се чланови бенда дружити пре концерта. Поред тога, планирана је и једна велика гардероба за све учеснике концерта и чак две просторије за обожаваоце бенда који ће имати среће да их упознају.

Чланови Depeche Mode ће се од аеродрома до хотела и концерта превозити у великом стилу. Менаџмент састава захтевао је три луксузна комбија са затамњеним стаклима.

Поред овога, тражен је и посебан комби за превоз пртљага - састав долази са 30 торби гардеробе, те се поставља питање колико пута ће се за време концерта пресвлачити, имајући у виду чињеницу да ће са леве стране бине имати и мини гардеробу, која ће се користити за време трајања концерта.

У бекстејџу је планирано да се поставе и два шатора величине 150 метара квадратних, за кухињу и трпезарију, са дванаест дугачких столова. Depeche Mode доносе и два велика шпорета и доводе своју екипу кувара и људи који брину о комплетном кетерингу.

Састав је тражио и укупно 40 столова, 80 столица и 10 каучева за седење, као и 100 килограма леда за потребе концерта. Боце са кисеоником и масерке на услузи чланова бенда постали су уобичајени за групе светског калибра, те ни Depeche Mode није изузетак.

Улазнице за концерт „Туборг представља" Depeche Mode у продаји су онлaјн на gigstix.com, као и у Corner shop продавницама широм Србије. Фан пит улазнице коштају 5.990 динара, улазнице за партер 3.990, а за ВИП простор 9.900 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи