Читај ми!

Ово је нови Сајев плес!

Дуго очекивани спот и кореографија за нову Сајеву песму "Gentleman" изазвали су праву пометњу на Јутјубу. Невероватних 19 милиона прегледа за само један дан доказ су да је јужнокорејски певач направио пун погодак определивши се за нешто провокативније кораке.

Заразни Gangnam Style изгледа да је добио наследника. Спот за нови сингл јужнокорејског репера Саја, иако је објављен јуче, већ достигао импозантан број од 19 милиона прегледа на Јутјубу!

Кореографију за песму Gentleman Сај је премијерно извео у суботу увече на концерту у Сеулу пред 50.000 људи.

Ритам песме неодољиво подсећа на изузетно популаран Gangnam Style, а уметник је кореографију назвао арогантним плесом.

Мушки део публике могла би посебно да обрадује чињеница да се и у споту за песму Gentleman појављује атрактивна Ким Хјуна, која реперу помаже да заинтересовани што пре науче кораке нове кореографије.

Стихови су, као и у претходном хиту, сатиричног карактера и сугеришу да протагониста спота тражи да га гледају као префињеног и финог, док његово понашање у конктексту спота показује да је све само не префињен и фин.

Од нове песме и спота Сај очекује много, а остаје да се види како ће публика широм света да реагује.

Судећи према посети на Јутјубу, за сада, оправдава очекивања.

Број коментара 18

Пошаљи коментар
Види још

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
21° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи