Читај ми!

Нова грозница на помолу?

Јужнокорејски певач Сај избацио је нови сингл "Gentleman", за који се нада да ће поновити успех или чак и премашити популарност „Гангнам стила“. Кореографију ће Сај вероватно показати сутра у Сеулу, када ће нова нумера први пут бити изведена пред публиком. Замолио је обожаватеље да на концерт дођу у белом.

После огромног успеха песме Gangnam Style, јужнокорејски певач представио је нови сингл Gentleman.

Човек заслужан за заразни хит који је највише пута прегледан у историји Јутјуба, нада се да ће његов нови сингл задовољити очекивања и обезбедити му прошлогодишњи успех.

Сај је направио велику промену у односу на Gangnam Style. Наиме, већи део нумере Gentleman пева на енглеском.

Песма је од јутрос доступна на интернету, а мишљења публике о новом синглу су подељена.

Према анкети популарног јужнокорејског сајта Daum.net, 38,9 одсто је оних који мисле да је ствар „добра или врло добра", а њих 48,3 одсто да је „осредњег квалитета и досадна".

Спот за песму завршен је у уторак, а кореографија, која је умногоме била разлог за огромни успег Gangnam Style, није позната. 

Ипак, Сај је пре нешто више од месец дана, када је и најавио нови сингл, најавио и нови потез, а добра прилика за то биће и сутрашње премијерно уживо извођење Gentleman у Сеулу.

Сај је замолио обожаватеље да на концерт дођу у белом.

Број коментара 5

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи