Читај ми!

Стиже гигантски „Шоу госпође Картер“

Пет дана уочи првог наступа Бијонсе Ноулз у Београду, али и почетка турнеје „Шоу госпође Картер“, испред Комбанк арене стигла је опрема у 27 шлепера! Реч је о најмасовнијој продукцији икада виђеној у српској престоници и невиђеном спектаклу, а серија концерата најављује се као најамбициознија и највећа у каријери музичке диве.

„Шоу госпође Картер" полако пристиже у Београд. Масивну продукцију, како је већ најављено „равну ремек-делу", допремило је 27 шлепера, паркирана већ испред Комбанк арене.

Ово је до сада највећи број шлепера са опремом за неки београдски концерт. Осим шлепера, очекује се долазак и 10 аутобуса и три већа комби возила. Технички и продукциони тим који прати турнеју чини 100 особа.

Огромна продукција Бијонсиног концерта подразумева две бине: главну, која ће бити на источној страни, као и мању, округлог облика на западној страни. Америчку звезду ће на бини пратити бенд од осам музичара, три пратећа вокала, осам плесачица и два плесача.

Информације да ће уместо живог певања посетиоци чути плејбек, које су се појавиле у појединим медијима, организатори демантују.

Сву организацију око доласка једног од највећих имена светске музичке сцене у Београд, смештаја и слично, преузео је на себе Бијонсин тим.

Такође, биће задужени и за захтеве певачице на сам дан концерта. Самим тим, све информације су строго поверљиве. Једини податак који је доспео до јавности јесте да су поприлично скромни и једноставни.

The Mrs. Carter Show Worl Tour биће најамбициознија и највећа турнеја Бијонсе до сада која почиње управо у Београду, 15. априла. Карте за први наступ једне од најпопуларнијих дива данашњице у Србији, распродате су у рекордном року – за четири дана!

Бијонсе је једна од најпрепознатљивих и најцењенијих уметница поп културe. Певачица, глумица, филантроп и успешна пословна жена, до сада је имала четири соло албума на врху топ листа и више од 75 милиона примерака продатих широм света.

Рад прослављене Американке награђен је бројним признањима укључујући и 16 Гремија. Билборд ју је именовао за најбољег женског извођача и најизвођенијег радијског извођача у овом веку.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

петак, 27. септембар 2024.
23° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи