Читај ми!

Балашевић на Калемегдану 24. маја

Вишедеценијску традицију распродатих концерата у Центру „Сава“ кантаутор Ђорђе Балашевић промениће великом свирком на отвореном, првом у својој каријери. „Панонски морнар“ запеваће познате хитове испод бедема Београдске тврђаве 24. маја.

Популарни војвођански кантаутор Ђорђе Балашевић одржаће свој први велики концерт на отвореном у Београду, на Калемегдану 24. маја, најавио је организатор „Авалон продукција".

Балашевић је за четири деценије изузетно успешне каријере само у Центру „Сава" одржао 150 концерата, а наступ на Калемегдану биће његов највећи и први велики концерт под отвореним небом у Београду.

Вишедеценијску традицију распродатих концерата у Центру „Сава", после дужег времена, популарни „панонски морнар" замениће историјском локацијом отвореног платоа испод бедема Београдске тврђаве, у непосредној близини Дунава.

На до сада највећем концерту у српској престоници који најављује симболичним слоганом „Осмех се вратио у Београд", Балашевић ће наступити са својим бендом „Панонска морнарица".

Концерт је назван по песми Осмех се вратио у град коју је објавио прошле године.

Карте ће бити пуштене у продају од понедељка, 4. марта, широм Србије и региона на благајнама „Евентима".

Цене улазница су 1.990 и 2.590 динара за партер, 3.200 динара за 2.000 улазница у фан питу испред бине, док ће цене улазница за трибине и ВИП зону биће накнадно саопштене.

Балашевићеву биографију најбоље описују његове песме са 14 студијских, два концертна и више компилацијских албума.

Филм Као рани мраз, који је режирао према претходно опеваној причи о Васи Ладачком, са Радетом Шербеџијом, Даниелом Ковачевићем и Јованом Балашевић, премијерно је приказан 2010. године, да би га у наредних годину дана погледале десетине хиљада људи широм Србије и целе бивше Југославије.

Број коментара 2

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
13° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи