Читај ми!

Са Масимом на облацима

Мало без струје, мало на струју, Масимо Савић ће у среду повести са собом београдску публику „на облаке“, на традиционалном концерту у Центру „Сава“.

Масимо Савић традиционално предновогодишње дружење са београдском публиком наставља у среду 26. децембра, у 20.30, у Центру „Сава", специјалним концертом Анплагд на облацима.

Концерт на ком ће извести старе хитове и песме са регионалног хит албума Додирни ме случајно, Масимо описује као „мешавину струје и анплагда (unplugged)", а за ту прилику доводи гудаче, док је припремљена и визуелно атрактивна нова сценографија и расвета.

„Постоје неке пјесме које јако, јако добро звуче 'анплагд', па ћемо их тако извести београдској публици. Друге неке не, и оне ће остати 'укључене' у струју. Концерт ће бити 'кросовер' комбинација, на средини између анплагда и струје", најављује Масимо.

Као одличну најаву београдског концерта, Масимо је недавно објавио спот за песму Сретан пут, са ЦД албума Додирни ме случајно (2011).

Улазница за Масимов концерт има још мало у продаји, по ценама од 1.600, 1.900, 2.200 и 2.500 динара, на благајни Центра „Сава" и преко мреже „Евентим".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

субота, 19. октобар 2024.
16° C

Коментари

Re: Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Steta
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Re: Ко би свијету угодио
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Knjiga
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи
Komentar
Амазоновим „Прстеновима моћи" нема помоћи