Читај ми!

„Продиџи“ сутра на Београдској тврђави

Чланови једног од најомиљенијих бендова публике у Србији „Продиџи“, стигли су у Београд како би промовисали "Warriors Dance" фестивал на којем ће као главне звезде наступити 15. септембра.

"Warriors Dance" фестивал, предвођен саставом „Продиџи", биће одржан сутра у Доњем граду Београдске тврђаве, простору који је као својеврстан музеј прошлости Београда изабрао сам бенд.

Током ексклузивног наступа на главној бини, „Продиџи" ће осим стандардног сета највећих хитова, премијерно извести и неколико песама са новог албума, радног назива How To Steal A Jetfighter.

Наступиће и нова америчка дабстеп звезда Скрилекс, британски дуо "Chase and Status" ће уз подршку Ем Си Раџиа урадити ди-џеј сет, а представиће се и ди-џејеви Каспа и Зејн Лав.

Програм на главној бини отвориће панк-рок-електро бенд "Hex" из Словеније, дарквејв-техно формација "Kill Me Laser" из Београда, као и електро-поп-панк група "Lollobrigida" из Хрватске .

На другој бини, наступиће групе тврђег звука - београдски панк рокери „Ти Брејк", увек јединствени реге кросовер бенд "Eyesburn", затим хард-панк-рок састав „Ритам Нереда", као и панкери „Гоблини".

Атмосферу на другој бини загрејаће "DreddUp" као једини домаћи индастријал бенд и зрењанински метал-кор састав "Overdrive".

Представници београдске андерграунд хип хоп сцене - Бвана, Тимбе, Ајс Негрутин, Еуфрат и Микри представиће се окупљени као „Све Барабе", а програм на ће затворити све популарнији енглески ди-џеј Фид Ми.

Своје учешће на трећој бини, потврдили су београдска реперка Сајси Ем Си са ди-џејем Дамјаном Елтеком, легенда са Јамајке Венти Вадада, затим ди-џеј дуо Довламан и Пипс, ди-џеј Шпира, Мартинез Селекта и Хорнсман Којоти.

Фестивалске капије се отварају у 17 часова, концерти почињу од 17.15 сати, а програм ће бити завршен у шест часова.

Простор испред бина неће бити ограђен, већ ће се у првим редовима наћи најбржи и најватренији фанови.

Организатори очекују више од 20.000 посетилаца из Србије, Енглеске, Немачке, Мађарске, Румуније, Хрватске, Босне и Херцеговине, Словеније, Црне Горе, Бугарске, Грчке, Летоније, Аустралије и Америке.

Улаз за млађе од 16 година, биће омогућен само уз присуство старијег пратиоца.

Због одржавања фестивала режим саобраћаја биће измењен и возилима неће бити омогућен приступ Доњем граду, а већи део Горњег града Београдске тврђаве биће затворен за посетиоце из безбедносних разлога.

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
28° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару