Читај ми!

Ерика Баду „покренула“ и петроварадинске зидине

„Егзит“ је синоћ био у знаку „краљице соула“ Ерике Баду, у чијем је наступу уживало више од 25.000 посетилаца. Фестивал се завршава вечерас, а главне звезде последње вечери су "Guns N'Rouses", који наступају пред поноћ.

Наступ Ерике Баду ноћас је из темеља потресао зидине Петроварадинске тврђаве, а у њеном концерту, који је почео око 25 минута после поноћи, на „Мејн стејџу" уживало је више од 25.000 посетилаца „Егзита".

Ова „краљица соула" из Даласа, добитница четири Гремија, позната по аутентичном вокалу и ексцентричном изгледу, хитовима Love Of My Life, On&On, Bag Lady, Window seat, Тyrone, у ритму афричких битова, америчког блуза, џеза и фанка, расположење у публици подигла је до максимума.

Да атмосфера на главној фестивалској бини буде на високом нивоу допринела је и звезда британског репа Plan B, чији је хит II Manors угледни Гардијан својевремено прогласио најважнијом мејнстрим протестном песмом годинама уназад.

Том песмом овај репрер је постао идол нове радничке класе не само у Британији него и у целом свету.

На популарној „Денс арени" запажен је био наступ сјајне Американке Мис Китин и Ричија Хотина, док су на „Фјужн стејџу" у главној улози биле домаће снаге предвођене „Електричним оргазмом", који је поред чувених хитова промовисао нови албум.

На „Експлозив стејџу" поред наступа одличних Немаца „Содом", који негују чврст звук, одличну свирку су имали и мађарски бенд "Farcry" и словеначки "Sarcasm".

Прилику да се опусте имали су и новинари акредитовани за праћење „Егзита" јер је за њих приређен коктел на којем је своје музичко умеће демонстрирао бенд „ЈДX супергрупа" који чине Сергеј Трифуновић, Катарина Жутић, Ида Лолобриђида, Бојана Вунтуришевић, Андријана Беловић, Андријана Беловић и Петар Рудић.

Фестивал се завршава вечерас, а главне звезде последње вечери су "Guns N'Rouses" који наступају пред поноћ. Они који буду вечерас на Петроварадинској тврђави уживаће и у музици  домаћих „Партибрејкерса" и „Земља грува".

Број коментара 8

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

понедељак, 19. август 2024.
26° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару