Читај ми!

Мерси, Заз!

Домаћа публика уживала је у концерту младе француске певачице Заз која је специјално за ту прилику научила и мало српског језика. Низали су се хитови "Je veux", "Les passants", "J'aime a nouveau" које је Заз отпевала скакућући на сцени и повремено свирајући усну хармонику.

Француска певачица Изабел Жефроа, познатија као Заз, одржала је концерт у Београдској арени пред око 7.000 посетилаца.

Енергична и харизматична певачица, након прошлогодишњег наступа у Новом Саду, одушевила је и Београђане.

Занимљиво је да је у публици било много деце, иако је популарна Францускиња изашла на сцену тек у 22.30 часова, након наступа групе „Нувел ваг".

Концерт је почела хитом Les passants, а посетиоци су је дочекали врисцима и аплаузом.

Атрактивна Заз на сцени се појавила у краткој црној хаљини и са једном нараџастом, а другом жутом ципелом, и у готово једном даху, све време скачући по сцени, отпевала песме Eblouie par la nuit, J'aime a nouveau, La fee, Le long de la route, Port Coton, повремено свирајући и усну хармонику.

Заз не говори енглески, па се потрудила да научи неколико реченица српског како би је публика разумела.

„Добро вече, скачите, играјте, да вас чујем", узвикивала је Заз на солидном српском језику.

„Да бисмо волели друге, морамо волети себе, а то је најлепши поклон који можете добити", најавила је песму J'aime a nouveau, такође на српском језику.

Заз је у паузи између својих нумера отпевала I'm So Excited и измамила громогласан аплауз, а уз њену најпознатију песму Je veux заиграли су и они који су до тада мирно седели на својим местима.

Пре Заз наступила је француска група „Нувел ваг" и извела мелодије Dance With Me, Love Will Tear Us Apart, This Is Not а Love Song, Just Can't Get Enough и друге.

„Нувел ваг" су након лоше организације њиховог претходног концерта, у априлу у београдској хали „Беко", радо прихватили да буду специјални гости на концерту Заз, који је, иначе, због најављивања кише, са Калемегдана премештен у Београдску арену.

Број коментара 7

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
37° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару