Читај ми!

Заз сутра други пут међу Србима

Нова Едит Пјаф, како је често зову, сутра ће одржати концерт у Београдској арени. Након прошлогодишњег наступа у Новом Саду, певачица Заз се враћа у Србију са познатим репертоаром и неколико нових песама. Улазнице се продају по цени од 2.490 и 2.990 динара.

Француска певачица Заз одржаће сутра концерт у Београдској арени, а као специјални гости наступиће популарна француска група „Нувел ваг" (Nouvelle Vague).

Певачица, чије је пуно име Изабел Жефроа, изразила је жељу да наступи на отвореном простору, али је због нестабилних временских прилика њен концерт са Калемегдана премештен у Арену.

После прошлогодишњег наступа у Новом Саду, Заз се враћа у Србију са неколико нових песама, док су њени актуелни синглови La fe и Blouie par la nuit већ освојили публику.

Занимљиво је да је њен загребачки концерт, који ће уследити два дана после београдског, већ распродат.

Недавно је добила државну награду за најуспешнијег француског извођача у прошлој години и иза себе оставила популарног ди-џеја Дејвида Гету.

Заз је уједно и најпродаванији страни извођач у Србији у последњих шест месеци, што је случај и у још неколико европских земаља у којима ће француска кантауторка наступити ове године.

„Затечена сам популарношћу. Не знам шта се дефинише под каријером, али је трајало дуго. А, онда су нагло дошли популарност, медији... Све се десило веома брзо, можда и пребрзо", рекла је Заз у недавном интервјуу.

Група „Нувел ваг", након неславног концерта у априлу у београдској хали „Беко", када многи нису могли да уђу, иако су имали купљене улазнице, док су се неки онесвестили у загушљивом простору, одлучили су поново да дођу и искупе се због тога.

„Хтели смо да се у Београд вратимо брзо, стварно брзо. Невероватна београдска публика је то заслужила. Када нас је 'Авалон' продукција позвала да будемо специјални гости и да наступимо пре Заз, са задовољством смо то прихватили", објаснили су Марк Колан и Оливије Либо.

Улазнице се продају по цени од 2.490 и 2.990 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
36° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару