Читај ми!

Београд зове и четврти дан!

Београдски музички фестивал "Belgrade Calling" поклониће посетиоцима и додатни, четврти дан када ће наступити домаћи бендови. Улаз за тај дан биће бесплатан за све који су купили карту за неки од претходна три фестивалска дана.

Велики овогодишњи музички фестивал "Belgrade Calling" добија и финално, четврто вече!

После прве три фестивалске вечери 30. јуна у финалу „Јелен Топ 10" турнеје на Ушћу наступиће неки од највећих домаћих бендова. Свим купцима улазница за било који од прва три фестивалска дана, приликом уласка на фестивал биће бесплатно уручене додатне улазнице и за четврти дан.

Списак домаћих бендова који ће наступити на великој бини пред хиљадама фанова биће објављен почетком јуна.

Поред овдашњих група који ће се придружити неким од највећих музичких звезда, међу водећим именима на импресивној листи извођача фестивала налазе се тренутно најпопуларнија светска певачица Џеси Џеј, легендарни Ози Озборн и мајстори гитаре Слеш и Зек Вајлд, те један од највећих бендова у протекле три деценије "Faith No More".

Програм додатно атрактивним чине "Public Image Ltd", хип хоп великани "Public Enemy", гламурозни рокери "The Darkness", апсолутни хитмејкер Example и култни електронски дуо "Orbital".

Нове песме у Београду представиће и "The Cult", те готска метал атракција "Paradise Lost", блек и треш металци "Saturicon" и "Sanatorium", те повратници из доба гранџ звука "Ugly Kid Joe".

Част да фестивал отвори имаће концертно најактивнија београдска група „САРС", а позив на следеће издање фестивала са колосалне бине на Ушћу 29. јуна иза поноћи упутиће фамозни "The Sisters of Mercy".

Улазнице за "Belgrade Calling", највећи музички догађај у Београду овог лета, који ће се одржати у парку Ушће од 27. до 30. јуна, директно се продају широм Србије и региона по ценама од 2.990 до 4.500 динара, дводневне по цени од 5.990 динара и тродневне 7.990 динара.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
34° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару