Читај ми!

У продаји улазнице за „Кренберис“

Од данас па све до 15. септембра улазнице за концерт „Кренберис“ могу се купити по промотивним ценама од 2.500, 2.900 и 3.500 динара. Наступ ирског поп-рок састава најављен је за 4. децембар у Београдској арени, на којем ће осим старих хитова представити и нумере са последњег албума "Roses".

Улазнице за концерт групе „Кренберис" (The Cranberries), 4. децембра у Београдској арени, од данас су у продаји по промотивним ценама од 2.500, 2.900 и 3.500 динара, саопштио је организатор.

Улазнице по промотивним ценама биће у продаји до 15. септембра и могу се купити на благајни Београдске арене, у Билет центру, продајним местима „Кард сервиса" и „Евентима", у Тржном центру „Ушће" и путем сајтова www.arenabeograd.com, www.tickets.rs и www.eventim.rs.

Ирски поп-рок бенд „Кренберис" вратио се на светску музичку сцену великом турнејом у оквиру које ће прву пут наступити у Београду, а после шестогодишње паузе, у фебруару су објавили шести албум Roses.

„Као кад обујете нове, удобне кућне папуче и кроз главу вам прође 'волим ове папучице'. Једноставан, стари, удобни осећај и растерећење", изјавила је певачица Долорес О' Риордан кроз смех поводом поновног окупљања.

„Сваки пут када се нађемо, осећамо се као тинејџери. Једино што нас подсећа да смо старији је седа коса, али када изађемо на сцену изгледа као да никада нисмо остарили", додала је славна певачица.

Комбинујући мелодије гитарског инди попа са „звучном текстуром касних осамдесетих уз додавање келтског прелива", „Кренберис" је постала једна од најуспешнијих група раних деведесетих година, која је избила на врх музичке сцене песмама Linger и Zombie.

Концерт организују Арена Београд и "Music Star Production".

Број коментара 0

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

недеља, 18. август 2024.
35° C

Коментари

Dobar tekst, ali..
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Zelja za lepotom
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Bravo
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Miss
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару
Treba li zabraniti lepotu?
Избор за Мис Србије на Тргу републике – женско тело на јавном кантару